Login
+Follow
Login

Vardagsäventyr

By experitur on 2013.06.13 In Vardagsäventyr

För några veckor sen hittade jag outdrr.com och såg att de sökte fler friluftsbloggar till sitt nätverk, och eftersom jag har en friluftsblogg ( http://experitur.wordpress.com/ ) så tänkte jag att jag också ville vara en del av det här. Och nu är jag alltså här och skriver på mitt första inlägg på den här sidan.

Den här sidan är tänkt att handla om vardagsäventyr, vilket kan innebära nästan vad som helst mellan att ströva i skogen eller paddla längs en stilla å till att ge sig ut på en snöskovandring med övernattning i snöbivack eller en veckas fjällvandring. Allt beroende på vad jag har tid och möjlighet till. Sen måste jag även erkänna att jag är något av en prylnörd och kommer förmodligen att skriva om lite prylar emellanåt.

Jag har alltid tyckt om att vistas i naturen och jag försöker även få med andra som kanske inte har så mycket vana av att vara i skog och mark på små äventyr. Det kan räcka med att ta med någon ut till en grillplats i skogen och grilla lite korv för att det ska bli ett vardagsäventyr. Särskilt om det är mitt i vintern och du ”råkar” glömma den torra veden där hemma.

En sak som jag faktiskt brukar glömma hemma är kameran, men jag ska försöka få med den ut på mina äventyr så att jag även kan dela med mig av något i bild. Men nu ska jag iväg och skaffa en ny karta över kanotleder som nyligen har kommit ut, så att jag kan ge mig ut på nya vardagsäventyr med min kanot. Simma lugnt!

0 Responses to "Vardagsäventyr"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

+Follow

Login