Login
+Follow
Login

Fiskelycka

By experitur on 2013.07.02 In Uncategorized

Fiskelycka
Ifjol fick jag ett kastspö, dessvärre blev det aldrig testat då. Men idag har jag varit ute på ett vardagsäventyr med några vänner och provat på fiskelyckan. Till att börja med yrade vi omkring i ungefär en timme innan vi ens hittade ett lämpligt ställe att fiska ifrån. Då var vi ute vid Ådö fiskehamn som ligger strax utanför Jakobstad, men att fiska vid en småbåtshamn kändes inte som det vi hade tänkt oss. Så efter att ha kastat några gånger gav vi oss iväg för att leta efter roligare platser att fiska på. Vi begav oss till en liten insjö som en av de andra hade sett fiskar i när han hade dykt där tidigare. Väl framme vid den lilla pölen räckte det med att en av de andra kastade ut en gång och fick napp direkt. En liten abborre hade fastnat på kroken. Strax därefter, när jag hade kastat några gånger drar det även till i min lina och jag får också upp en abborre.

 

Fiskelyckan är total, mitt spö funkar! Dessvärre funkar det även bra när det gäller att fastna i träden på stranden. För det var inte många öppna ytor på stranden där vi stod, så vi fick alla testa på att kasta in i träden. Men vad gör det, vi fick ju napp i alla fall.

0 Responses to "Fiskelycka"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

+Follow

Login